Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-04@20:14:56 GMT

توقف صدور بیمه نامه ما برای خودروسازی سایپا

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۷۳۰۶۰

مدیرعامل شرکت بیمه ما تایید کرده است  که شرکت متبوع او ازگروه خودروسازی سایپا چند میلیارد تومان بابت صدور بیمه نامه شخص ثالث طلبکار بوده و اکنون هم نزدیک به دو ماه است که بیمه نامه‌ای از ناحیه این شرکت برای خودروهای صفرکیلومتر ساپیا صادر نمی‌کند!

حجت بهاری فر در گفتگو با «نود اقتصادی» تاکید کرد که سهم شرکت بیمه ما درصدور بیمه نامه شخص ثالث صفر کیلومتر برای شرکت های خودرویی ازجمله سایپا از همه شرکت ها پایین تر بوده وادامه داد که شرکت بیمه ما تمایلی برای فروش بیمه نامه صفرکیلومتر به خودروسازان با شرایط فعلی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، علت عدم تمایل برای صدور بیمه نامه شخص ثالث برای شرکت های خودرویی را تاثیرگذاری منفی در ای پی اس شرکت بیمه ما با توجه به شرایط پرداختی خودروسازان به شرکت ها دانست.

وی، با رد هرگونه عقد قرارداد شرکت بیمه ما با بدهکاران بزرگ، در عین حال پیرامون پرداخت بدهی ایران ایر به شرکت متبوع خودگفت که ایران ایر به ما قول داده که هرچه سریعتر بدهی خود را به شرکت بیمه ما جبران کند که به مرور هم  حق بیمه خود را پرداخت می کند.

بهاری فر، اذعان داشت که شرکت بیمه ایران، تمایلی برای همکاری و عقد قرارداد ایران ایر با بیمه ما  نداشت هر چند که ایران ایر با عقد قرارداد، به بیمه ما اعتماد کرد که این امرموفقیتی بزرگ برای این شرکت بیمه ای  ایجاد کرد.

مدیر عامل شرکت بیمه ما خبر داد که در سالجاری دستکم ۲۰۰ میلیارد تومان حق بیمه درمان را جذب نکرده که علت آن بی میلی برای  افزایش سهم بیمه درمان درسبد پرتفوی شرکت متبوع خود بوده است.

وی، بیمه نامه درمان را یک رشته بیمه ای وقت گیر برای شرکت های ذکر کرد و توضیح داد که درحال حاضر بسیاری از شرکت‌های بیمه‌ای به دلیل فروش بیمه نامه درمان، با کسری ذخایر مواجه هستند.

بهاری فر گفته است که ظرفیت بازار بیمه ای کشور،امکان فعالیت ۱۰ برابر بیشتر از کل نمایندگان فعلی بیمه را دارا بوده، مشروط به اینکه نمایندگان فعلی هم توانمندسازی شوند، حال آنکه صنعت بیمه برای نمایندگان بیمه ای برنامه خوبی ندارد.

مدیر عامل شرکت بیمه ما، راننده محور شدن بیمه نامه شخص ثالث، را یک الزام قانونی برشمرد که صنعت باید زیرساخت آن را آماده کند و افزود که با توجه به شرایط اقتصادی و اینکه افزایش حق بیمه تبعاتی را به دنبال دارد سال ۹۸ برای اجرایی کردن این قانون زود است.

وی، در عین حال گفته که اگر بیمه مرکزی نظارت خود را تقویت کند، برخی از شرکت‌های فعلی بیمه‌ای بیمه نامه شخص ثالث صادر نمی‌کنند، هر چند که در قانون هم صدور بیمه نامه شخص ثالث برای همه شرکت ها الزامی نبوده  و فقط الزام صدوراین نوع بیمه نامه،مختص بیمه ایران است.

بهاری فر تایید کرد که در کل موافق ادغام شرکت‌های بیمه‌ای است زیرا ابتکار عمل درصنعت بیمه کم بوده و خلاقیتی هم وجود ندارد و اذعان داشت که ابتکار عمل در رقابت بین شرکت ها شکل می گیرد بنابراین اگر شرکتی اصولی فعالیت نمی‌کند باید از گردونه بازار حذف شود، حال آنکه برای حذف نشدن آن شرکت در شرایط فعلی، مقاومت می شود.

مدیرعامل شرکت بیمه ما، وجود هرگونه درگیری و یا دعوا در هیات مدیره شرکت متبوع خود را رد و اعلام کرد که حواشی که برای بیمه ما در این مدت ایجادشده ناشی از مدیریت هزینه ها بوده و در عین حال گفت که چیزی در مورد جدایی تاجیک، از ریاست هیات مدیره بیمه ما که به صورت همزمان عضو هیات مدیره بانک ملت هم هست نشنیده است.

منبع : نود اقتصادی

منبع: ساتین

کلیدواژه: بدهی سایپا حق بیمه شخص ثالث خرید بیمه شخص ثالث مدیر عامل بیمه ما نود اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۳۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

امتداد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به جایگاه وزین بیمه دی در صنعت بیمه کشور، گفت: برای پیشرفت و ارتقای ضریب نفوذ بیمه در کشور باید برنامه قابل اندازه گیری و نقشه راه داشت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، اسماعیل قزل سفلی در اجلاس سراسری مدیران بیمه دی، با عنوان”جهش فروش و یکپارچگی سازمانی” که روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور مدیرعامل، معاونین و اعضاء هیات مدیره در شهر شیراز آغاز به کار کرد، با اشاره به اینکه بیمه دی در صنعت بیمه کشور جایگاه مناسبی پیدا کرده، گفت: با نگاه به برنامه هفتم توسعه و جهشی که قرار است در صنعت بیمه به وجود بیاید، جایگاه بیمه دی وزین خواهد بود، زیرا مدیران این شرکت در سطوح مختلف دارای انگیزه و برنامه اند که این موضوع این شرکت را منسجم تر خواهد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به پیشرفت بیمه دی در ماه های اخیر گفت: کوتاه شدن پرداخت معوقات، کاهش زمان پرداخت مطالبات جامعه هدف به کمتر از دو ماه، گسترش پوشش بیمه ای از حیث انعقاد قرارداد با بیمارستان ها و مراکز درمانی و سهم بالای بیمه دی در قراردادهای بیمه تکمیلی، از نقاط خوب و موفقیت آمیز این شرکت بوده که من هم به سهم خودم از کارکنان این مجموعه تشکر می کنم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست