Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامرضا سیلمانی» روز سه‌شنبه در مراسم رونمایی و افتتاح سامانه اعلام خسارت الکترونیکی شخص‌ثالث بیمه ایران، افزود: باید کمک کنیم تا به علت شیوع کرونا، میزان مراجعه حضوری مردم به شعب بیمه کاهش یابد.

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه ۳۳ شرکت بیمه در کشور فعالیت دارند، گفت: صنعت بیمه در حال حرکت به سوی دیجیتالی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تردد بیش از ۲۳ میلیون خودرو در کشور، افزود: بیمه شخص‌ثالث بیش از۵۰ درصد سبد صنعت بیمه را به خود اختصاص می‌دهد.

رییس کل بانک مرکزی اضافه کرد: قرار است که تا ۱۱ میلیون تومان از خسارت‌های بیمه شخص‌ثالث بدون کروکی پرداخت شود که امیدواریم زودتر اجرایی شود.

سیلمانی با بیان اینکه صنعت بیمه باید به سوی آنلاین شدن پیش برود، ادامه داد: شرکت‌های بیمه باید به توسعه آی. تی و فناوری اطلاعات توجه کند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به منافع و خواسته‌های بیمه‌شدگان گفت: اگر فردی احساس کند که حق خود از بیمه‌ها نگرفته، قطعا تلاش خواهد کرد که از شیوه‌های مختلف به خواسته خود رسیده و حتی به این صنعت، صدمه هم بزند.

رییس کل بانک مرکزی گفت: همچنین شرکت‌ها در پرداخت خسارت باید به موضوع پرداخت در زمان مقرر نیز توجه کنند.

اعلام جزییات پرداخت خسارت غیرحضوری تا سه میلیون تومان

«محمد رضایی» مدیرعامل بیمه ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا روند پرداخت خسارت دچار مشکل شد، افزود: مردم برای اعلام و دریافت خسارت ناچار به مراجعه حضور داشتند که خطر آلودگی به کرونا را به دنبال داشت.

وی با بیان اینکه۹۰ درصد فروش بیمه نامه از طریق شبکه فروش انجام می‌شود، ادامه داد: صنعت بیمه با پیش رفتن به سوی الکترونیکی‌شدن، آینده‌ای روشن و مثبت خواهد داشت.

مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به جزییات طرح پرداخت الکترونیکی خسارت‌ها، اضافه کرد: تا سه میلیون تومان از این طریق و بدون مراجعه حضوری، خسارت پرداخت می‌شود.

رضایی ادامه داد: قرار است با آماده کردن شرایط، پرداخت خسارت تا ۱۱ میلیون تومان نیز بدون کروکی پرداخت شود.

به گزارش ایرنا، سامانه اعلام خسارت الکترونیکی شخص‌ثالث بیمه ایران عصر امروز با حضور رییس کل بیمه مرکزی راه‌اندازی شد که امکان درج محل و تصاویر مربوط به صحنه تصادف به صورت الکترونیکی در این سامانه وجود دارد. همچنین مشخصات طرفین تصادف نیز در این سامانه درج شده و به سرعت توسط کارشناسان بیمه، ارزیابی می‌شود.

از طریق این سامانه خسارت های تا سه میلیون تومان ارزیابی و خسارت مربوطه تا ۲۴ ساعت پرداخت می‌شود.

در صورتی که میزان خسارت بیش از سه میلیون تومان باشد از متقاضی خواسته می‌شود که خودروی آسیب دیده به صورت فیزیکی  بررسی شود. در مراحل بعدی قرار است مبلغ قابل پرداخت تا ۱۱ میلیون تومان نیز افزایش یابد.

برچسب‌ها بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران خسارت بیمه بیمه شخص ثالث

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران خسارت بیمه بیمه شخص ثالث بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران خسارت بیمه بیمه شخص ثالث سه میلیون تومان پرداخت خسارت بیمه ایران صنعت بیمه شخص ثالث رییس کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

کد خبر 849119 منبع: تسنیم برچسب‌ها گندم خبر مهم طوفان کشاورزی استان خوزستان

دیگر خبرها

  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)