Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بیمه مرکزی از آغاز به کار نخستین شرکت بیمه مبتنی بر تکافل با هدف افزایش انتفاع مردم در حوزه بیمه خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایران اکونومیست، مجید بهزاد پور رئیس کل بیمه مرکزی  معتقد است، با رونمایی از نخستین شرکت بیمه ای مبتنی بر تکافل در سال 1401 انتفاع مردم از صنعت بیمه بیش از گذشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، ما امروز به بیمه نامه‌های مبتنی بر تکافل نیاز داریم، گفت: صنعت بیمه ایران بنا بر تایید مراجع، حضرت امام و مقام معظم رهبری مطابق موازین اسلامی است،‌ اما جدای از بحث فقهی، موضوع تکافل با وجود مزیتهای زیادی که دارد و سابقه پژوهشی گسترده ای که روی آن انجام شده، در دوره های قبل نسبت به اجرای آن ملاحظه شده و در قراردادهای بیمه ای ایران دیده نمی‌شود. اگر این موضوع بدرستی پیاده شود برای مردم جذابیتهای ویژه ای ایجاد خواهد کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایران اکونومیست با اشاره به ویژگیهای تکافل و بیمه نامه های مبتنی بر آن، گفت: منابع پرداختی بیمه گذار از طریق 'مضاربه' سرمایه گذاری می شود و سود حاصل از سرمایه گذاری، معین و شناسایی می شود.  بر این اساس در صورتی که در طول دوره قرارداد بیمه، خسارتی وارد نشود، در پایان سال اصل پول به همراه سود حاصله در قرارداد مضاربه، به بیمه گذار باز می‌گردد. از سوی دیگر سودآوری این ابزار، برای شرکت بیمه ای نیز بسیار جذاب بوده و می تواند با اجرای درست قرارداد ها، ارزش آفرینی مناسبی داشته باشد.

از سال 1386 موضوع تکافل در بیمه مرکزی مطرح بوده اما در نظر داریم با توجه به زیرساختها و ظرفیتهای موجود، سریعاً مقدمات اجرای آن را فراهم سازیم.

بهزادپور با بیان اینکه اخیرا یک تیم مستقل در بیمه مرکزی، مامور مطالعه بر نحوه اجرای این قرارداد و طراحی چهارچوب های لازم این نوع بیمه نامه شده است، گفت: امیدوار هستم، ظرف سه ماه آتی اولین شرکت  بیمه ای مبتنی بر تکافل تاسیس شود. تکافل  یک محصول جذاب بیمه ای است و امیدواریم با توسعه بروز ابزار های بیمه و بهره مندی بیشتر از پتانسیل های ابزارهای طراحی شده اسلامی،  صنعت بیمه رونق بیشتری گرفته و  از این مسیر ضریب نفوذ بیمه را هم در کشور به سرعت افزایش دهیم.

بهزادپور در گفتگو با ایران اکونومیست،‌ همچنین درخصوص تعیین حق بیمه شخص ثالث در سال 1401 گفت: با توجه به چالشهای موجود در حوزه بیمه شخص ثالث و هزینه های مختلفی که برای شرکتهای بیمه از محل عوارض تکلیفی ایجاد شده،  شرکتهای بیمه بر افزایش نرخ بیمه شخص ثالث از 6 تا 7  درصد مازاد بر رشد نرخ دیه تاکید داشتند.

رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی افزود: با رایزنی های صورت گرفته از سوی بیمه مرکزی، در راستای همراهی صنعت بیمه با مردم و از طرفی با همکاری شرکتهای بیمه، در نهایت توافق شد تا با وجود رشد 25 درصدی نرخ دیه در سال جاری،‌ بیمه شخص ثالث تنها 21 درصد افزایش یابد.

به گزارش ، بر اساس اعلام قوه قضاییه نرخ دیه در سال 1401 برای ماه های عادی 600 میلیون تومان اعلام شده که نسبت به سال قبل 25 درصد رشد داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس کل بیمه مرکزی بیمه شخص ثالث صنعت بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • دعوت سپاه از مردم برای نقش‌آفرینی در کنگره شهدای استان مرکزی
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»